Werkwijze

Onze werkwijze voor de aanleg van een tuin bestaat uit een aantal stappen.

Contact, inventarisatie & vrijblijvende offerte:

Een tuinontwerp start bij het begin: u neemt telefonisch of per mail contact met ons op. Wij plannen de datum voor een vrijblijvende afspraak op locatie in en vragen u om alvast na te denken over uw wensen en uw budget. Tijdens ons bezoek inventariseren wij uw wensen, de mogelijkheden en het te verwachten kostenplaatje. Hierna ontvangt u onze offerte. In deze offerte is geen ontwerptekening opgenomen. Wanneer het in dit stadium noodzakelijk is dat er een tekening wordt gemaakt, worden deze kosten bij u in rekening gebracht.

Akkoord & ontwerp

Gaat u akkoord met onze offerte, dan start de uitwerking van het eerste gedetailleerde tuinplan. Dit zal na ongeveer 1 week klaar zijn. Dit tuinplan geeft u al een beter beeld van het uiteindelijke resultaat en wordt aangepast naar aanleiding van uw opmerkingen. Indien gewenst sluiten wij bij het definitieve ontwerp ook een beplantings- en lichtplan bij.
Bij het definitieve ontwerp ontvangt u een gespecificeerde kostenspecificatie zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Realisatie

In overleg met u stellen we een begin- en einddatum van de werkzaamheden vast en maken we een schema waarbij alle machines, materialen en het team op het juiste moment ingepland worden. In het hele proces is Alex uw contactpersoon, hij zorgt ervoor dat alles naar uw wensen verloopt.

Oplevering & nazorg

Op de geplande einddatum inspecteren we, samen met u, de uitgevoerde werkzaamheden en geven wij u nog enkele adviezen over het onderhoud van uw tuin. Na de oplevering is het mogelijk om een overeenkomst af te sluiten voor het onderhoud van uw tuin. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.